Acasă Nova TV

5 titluri de Campioni mondiali și 5 de vicecampioni mondiali pentru karatiștii de la Ippon Mediaș în SUA | Foto

950

5 titluri de Campioni mondiali și 5 de vicecampioni mondiali pentru karatiștii de la Ippon Mediaș în SUA.

Sportivii pregătiți de antrenorul Dora Hanga au reușit să obțină rezultate excelente la Campionatul Mondial de Karate WUKF. Aceștia au câștigat 5 titluri de Campioni mondiali și 5 de vicecampioni mondiali.

La individual, Andrei Toma a câștigat titlul de Campion mondial la Kumite cadeți 16-17 ani, categoria 65 kilograme, iar Mihai Toma a obținut două titluri de Vicecampion mondial la Kumite cadeți 16-17 ani Open, respectiv Kumite cadeți 16-17 ani categoria +75 kilograme.  Tot o medalie de argint și un titlu de vicecampioană mondială a câștigat Taria Nagy la Kumite cadete 16-17 ani categoria -50 kilograme. De asemenea, Ava Țichindelean este Campioană mondială la Kata interstiluri 8 ani, iar Samira Armenean s-a clasat pe locul 4 la Kata Wado Ryu cadete 16-17 ani.

În probele pe echipe, Andrei și Mihai Toma au devenit Campioni mondiali la Kumite Shobu Sanbon Rotativ cadeți 16-17 ani și Vicecampioni mondiali la Kumite Shobu Sanbon juniori 18-20 ani. Taria  Nagy este Campioană mondială cu echipa atât la Kumite cadete 16-17 ani Shobu Sanbon Rotativ, cât și la  Kumite cadete Shobu Sanbon. De asemenea, Iulia Ivan este Vicecampioană mondială cu echipa la Kumite junioare 18-20 ani Shobu Sanbon Rotativ și a câștigat medalia de bronz la Kumite junioare 18-20 ani Shobu Sanbon. În fine, Samira Armenean, Iulia Ivan și Taria Nagy, au ocupat locul 4 la la Kata sincron junioare 18-20 ani.

Campionatul Mondial de Karate WUKF s-a desfășurat în perioada 2-7 iulie la Forth Lauderdale în Statele Unite ale Americii. La această competiție au participat 1408 sportivi din 34 de țări ale lumii.

Articolul precedentTurnir cavaleresc în premieră la Mediaș Cetate Medievală | VIDEO
Articolul următorGrupul de reconstituire istorică Șoiman Art la Mediaș Cetate Medievală | VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.