Acasă Nova TV

Plimbare cu ATV-urile încheiată cu 2 dosare penale

819
băut la volan

Plimbare cu ATV-urile încheiată cu 2 dosare penale.

La data de 2 iunie, în jurul orei 17:00, pe raza localității Mălâncrav, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni au oprit pentru control două ATV-uri. Primul dintre vehicule era condus de către un localnic în vârstă de 48 de ani, în urma verificărilor efectuate constatându-se că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

De asemenea, testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Cel de-al doilea vehicul era condus de către fiul primului conducător, un tânăr în vârstă de 18 ani care nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. De asemenea, s-a constatat că vehiculul condus este neînmatriculat sau neînregistrat. În acest caz s-a deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Dumbrăveni.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.