Acasă Transilvania Online

Noul complex balnear de la Ocna Mureș investiție unică în Transilvania

2239
Noul complex balnear de la Ocna Mureș

Noul complex balnear ce se construiește la Ocna Mureș va rivaliza cu cele din Ungaria, preferate de turiștii români atât vara, cât și iarna.

Conform primarului de Ocna Mureș, Silviu Vințeler, dacă totul va merge bine, baza va fi gata la sfîrșitul lunii august, cel târziu în septembrie. Printre lucrările importante care mai trebuie realizate sunt montarea a două jacuzzi și a unei piscine pentru copii.

Baza de tratament, cu o suprafață totală de aproximativ 6 400 de metri pătrați este aproape gata. Muncitorii fac ultimele montaje și probe pentru testarea instalațiilor, iar în zonele deja finalizate se face curățenie. Pe lângă baza de tratament, în continuarea proiectului a fost realizată și o zonă exterioară, de agrement, cu piscine și terenuri de tenis și de fotbal. Este vorba despre aproape 40 000 de metri pătrați.

Investiția, unică în Transilvania, poate fi asemănată cu cele din Ungaria. Cuprinde bazine interioare și exterioare cu apă sărată și dulce, o sală de fitness la etaj, restaurant, bar, sală de tratament cu nămol, spații pentru proceduri de fizioterapie și recuperare medicală, un domeniu în care orașul excela în trecut, grație apelor sărate din subteran.

Vara, complexul va putea primi până la 700 de persoane pe zi, iar iarna, când vor funcționa doar facilitățile din spațiile închise, 400 de persoane. (Sursa: Alba24)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.