Acasă Nova TV

Medieșean (38) depistat băut la volanul unui TIR | 38 permise reținute în ultimele zile

639
Medieșean (38) depistat băut la volanul unui TIR

Un medieșean (38) a fost depistat băut la volanul unui TIR pe raza localității Copșa Mică, în urma controalelor efectuate de poliția rutieră în perioada Rusaliilor.

În perioada 10 – 13 iunie a.c., acțiunile polițiștilor rutieri s-au concentrat cu precădere atât pe linia prevenirii și combaterii conducerii autovehiculelor cu viteză peste limita legală, cât și pe linia prevenirii și combaterii conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

Astfel, în cadrul acestor acțiuni, au fost constatate 27 de infracțiuni la regimul rutier, au fost reținute 38 de permise de conducere, au fost retrase 42 de certificate de înmatriculare și au fost aplicate 510 sancțiuni contravenționale în valoare de 178.000 de lei.

În a doua zi de Rusalii, la ora 7.45 dimineața, pe DN 14, în orașul Copșa Mică, polițiștii rutieri au testat alcoolscopic șoferul unui ansamblu tir. Este vorba despre un medieșean în vârstă de 38 de ani, a cărui testare cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

După recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, polițiștii au întocmit actele pentru efectuarea de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.(Foto Arhivă)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.