Acasă STIL DE VIATA

Jocurile cu dealer live care plătesc cel mai bine

143
Jocurile cu dealer live

Jocurile de cazinou live nu mai sunt o noutate.

În urmă cu un deceniu sau cam așa ceva, acestea erau un aspect foarte nou al cazinourilor online. Conceptul era unul genial – în loc să joace jocuri de cazino live bazate pe RNG, jucătorii puteau vedea rezultatele acțiunilor de cazinou live pe computerele sau laptopurile lor. Aceste jocuri foloseau cărți reale și dealeri reali sau – în cazul ruletei – roți de ruletă live și crupieri live.

Având în vedere că ritmul acestor jocuri este lent în comparație cu cel al jocurilor RNG, titlurile de cazinou live au luat avânt într-un mod care i-a surprins pe mulți oameni. În prezent, există sute de mese de cazinou live în întreaga lume furnizate de companii specializate precum Evolution Gaming, Ezugi, NetEnt, Pragmatic Play și Authentic Gaming. Dacă nu sunteți sigur atunci când alegeți un joc, mergeți pe varianta demo, de exemplu shinning crown demo.

Jocurile de cazinou live au devenit mai mult decât „doar” clasicele cazinourilor online, cum ar fi blackjack, ruletă și baccarat, sau jocuri mai oblice, cum ar fi sic bo, craps și dragon tiger. Vorbim aici despre câteva jocuri de casino live online care sunt puțin dincolo de normă.

Mulți jucători de cazinou apreciază un site cu o varietate solidă de jocuri de jucat. Cele mai bune branduri online oferă un mix perfect de sloturi și jocuri de cazino virtuale și live, cu o alegere uimitoare de titluri de jucat cu câștiguri mari.

Acțiunea cazinourilor live poate fi adesea o pauză atrăgătoare de la a juca același joc de sloturi. Aceste titluri de pariuri interesante le permit clienților să parieze pe cărți, spectacole de joc live și jocuri de masă. În acest articol, analizăm cine oferă cele mai bune titluri de dealer live și ce jocuri oferă cele mai mari câștiguri în 2022.

Ce sunt jocurile de cazino live?

Jocurile de cazinou live sunt, fără îndoială, cel mai autentic stil de jocuri de cazinou care poate fi găsit online. Aceste titluri prezintă dealeri live pregătiți profesional, cu mese speciale dedicate fiecărui tip de joc de cazino.

Acțiunea este captată prin intermediul camerelor de înaltă definiție, cu multiple unghiuri disponibile pentru a surprinde tot spectacolul. Cei mai buni furnizori de software de cazinou live au investit masiv în cursuri de formare acreditate, facilități profesionale, teste de corectitudine și alte condiții care îi ajută să creeze jocuri de cazinou live corecte și distractive pentru ca toată lumea să joace.

Dacă nu ați mai jucat niciodată aceste tipuri de jocuri, conceptul este destul de simplu. Este ca și cum ai paria la un cazinou terestru. Puteți alege din jocurile de cazino populare, cum ar fi Baccarat, Blackjack, emisiuni de jocuri TV, Poker, Sic Bo și Ruletă. După ce ați selectat jocul, veți observa diferitele opțiuni de pariere. Fiecare titlu live este diferit, cu reguli, câștiguri și bonusuri diferite.

Cele mai bune jocuri de cazino live pe care să le jucați cu potențial mare de plată

Monopoly LIVE!

Cel mai bine vândut (și unii vor spune, incredibil de plictisitor) joc de societate Monopoly a fost mult timp un favorit al cazinourilor online. Mai multe sloturi online au fost bazate pe tema Monopoly. Evolution Gaming a dus însă acest concept cu un pas mai departe, iar jucătorii pot juca Monopoly LIVE prin intermediul cazinourilor live.

Acest joc este identic cu Dreamcatcher în sensul că este un joc de tip „învârte roata” cu valorile 1, 2, 5 și 10. Există totuși o diferență crucială – numărul 40 și multiplicatorii 2x și 7x au fost înlocuiți de Chance, „2 Rolls” și „4 Rolls”.

Dacă roata aterizează pe Chance, atunci tuturor jucătorilor concurenți li se arată o carte Monopoly Chance cu o sumă de bani acordată tuturor participanților sau cu un multiplicator care se aplică apoi tuturor câștigurilor din runda următoare.

Dacă pariați și nimeriți pe „2 Rolls” sau „4 Rolls”, jucătorii vor putea juca în jocul bonus. Jocul trece la o tablă de Monopoly video 3D care conține toate elementele Monopoly plus premii în bani și multiplicatori. Orice se câștigă prin intermediul acestei runde bonus este înmânat tuturor jucătorilor care au pariat pe ‘2 Rolls’ sau ‘4 Rolls’ atunci când a aterizat. Jucătorii au la dispoziție 2 sau 4 rostogoliri (în funcție de locul unde a aterizat roata) și pot adăuga și alte ture în cazul în care sunt aterizate duble.

Cash Or Crash Live

Cash Or Crash Live este un joc de cazino unic conceput de Evolution Gaming în 2021. Acest tip de joc se numește Augmented Reality și este similar cu VR, cu dealerul live plasat în interiorul unui dirijabil cu balon. Jucătorii pot obține un RTP ridicat de peste 99%, cu șansa de a obține un câștig maxim impresionant de 50.000x.

Jucătorii încep prin plasarea pariurilor înainte de rundă. Pe măsură ce jocul avansează, dirijabilul se ridică mai sus și multiplicatorii cresc. Prezentatorul live îi ajută pe utilizatori să arate numerele, culorile și multiplicatorii. Verdele înseamnă că jocul continuă, iar jucătorii pot încasa pariul parțial sau integral, sau pot continua să obțină multiplicatori și câștiguri mai mari.

Runda se încheie atunci când este selectată o bilă roșie. Există, de asemenea, o bilă aurie, care acționează ca un scut și poate ajuta jucătorii să mărească câștigul maxim pentru o rundă de la 18.000x până la 50.000x.

Crazy Time

Crazy Time este un joc celebru de la Evolution Gaming. A apărut în 2020 și este acum unul dintre cele mai importante jocuri de cazino live online. Are un RTP mediu de 95,5%, limite bune de pariere pe rundă, aspectul unic și opțiunile de joc, precum și șansa de a obține un câștig maxim de până la 25.000x miza.

Jocul se bazează pe titluri similare de la Evolution, cum ar fi Monopoly și Dream Catcher, și folosește o roată mare, cu o mulțime de plăți și premii pe care să aterizezi. Roata are 54 de secțiuni, cu patru secțiuni standard care oferă câștiguri de la 1x-10x, și cinci secțiuni bonus, cum ar fi Coin Flips, Cash Hunt și altele, care oferă multiplicatori și caracteristici bonus, cu câștiguri de la 5.000x-20.000x.

Crazy Time oferă jucătorilor șansa de a câștiga până la 500.000 de dolari, iar jocul este faimos pentru o rundă, care a plătit peste 12 milioane de dolari unui grup de jucători norocoși.

Concluzie

Dacă ne uităm la unele dintre cele mai bune jocuri de cazino live de mai sus, putem vedea câteva opțiuni fantastice pentru oricine caută câștiguri mari în 2022. Aceste noi tipuri de jocuri de cazinou oferă aventuri interactive, multiplicatori uriași, bonusuri interesante, limite de pariere diverse și șansa de a câștiga premii de până la 50.000x! Ca în cazul tuturor jocurilor de cazino, este important să nu uitați să vă distrați și să jucați în mod responsabil.

Nu ar fi nevoie de un geniu pentru a descoperi punctul comun despre toate aceste jocuri enumerate mai sus – toate sunt realizate și administrate de Evolution Gaming. Într-adevăr, există alte câteva titluri „non-cazino” gestionate de această companie, inclusiv Live Deal or No Deal (trecut pe show-ul de jocuri TV acum anulat) și Crazy Time care este o versiune diferită a Dreamcatcher.

Ca întotdeauna, nu uitați să jucați în mod responsabil și să nu pariați niciodată cu bani pe care nu vă puteți permite să îi pierdeți.

Articolul precedentAcționarii Transgaz au respins numirea în CA a lui Petrișor Peiu (AUR) | Orosz Csaba (UDMR) aprobat
Articolul următorMEDIAȘ 120 | Pastila de sănătate cu medicul Dan Rusu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.