Acasă Nova TV

Câine salvat de pompierii medieșeni din râul Târnava Mare | Persoana care a dat alarma l-a adoptat

1433

Câine salvat de pompierii medieșeni din râul Târnava Mare.

Incidentul s-a petrecut duminică după-amiază în municipiul de pe Târnava Mare. Un cățel, blocat în vegetația din zona malului râului Târnava Mare, a fost salvat de pompierii medieșeni cu ajutorul unei bărci pneumatice. Cel care a dat alarma și care l-au auzit pe cățel, a fost un medieșean care se plimba în zona respectivă.

,,Liniștea zilei de duminică a fost tulburată de plânsul unui cățel, care mai tare se auzea, decât se vedea, din cauza trestiilor de pe marginea râului Târnava Mare. Un trecător, ce se plimba prin zona aceea, l-a auzit! Fiind în imposibilitatea de a ajuta micul suflet, a apelat la ajutorul pompierilor din cadrul Detașamentului Mediaș.

Cu promptitudine, ca de fiecare dată, pompierii militari s-au mobilizat și au intervenit cu o autospecială de descarcerare și o barcă pneumatică, și astfel l-au făcut pe cățeluș să depășească frica ce l-a cuprins văzând-se blocat în apele tulburi ale Târnavei. Nu doar că s-a oprit din plâns, dar de acum, va avea și un stăpân, care îl va hrăni, îl va îngriji și cu care se va plimba!” spune Andreea Ștefan, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Foto: Facebook|ISU Sibiu

Articolul precedentAngajați din Asia la hoteluri din Sovata | Lipsă de personal la bucătărie, ospătari şi curăţenie 
Articolul următorBăut și fără permis la plimbare cu mopedul prin Dârlos

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.