Acasă Nova TV

21 elevi de la Colegiul Școala Națională de Gaz fac practică în domeniul turismului în Spania | Foto

1087

Elevi de la Colegiul Școala Națională de Gaz fac practică în domeniul turismului în Spania.

În perioada 12 iunie – 2 iulie 2022, 21 de elevi din clasa a X-a Tehnician în turism și 3 profesori de la Colegiul Școala Națională de Gaz, participă în Malaga – Spania la proiectul Erasmus+ ,,FORMAREA ȘI DEZVOLTAREA ABILITĂȚILOR ȘI APTITUDINILOR PENTRU INTEGRAREA CU SUCCES PE PIAȚA EUROPEANĂ A MUNCII”. Partenerii proiectului sunt hoteluri de 3 si 4 stele de pe Costa de Sol și EUROMIND PROJECTS SL.

Proiectul are ca obiective perfecționarea elevilor în domeniul hotelier și de alimentație prin desfășurarea de activități practice, dobândirea de cunoștințe culturale din zona respectivă, dar și implementarea unor tehnici de socializare cu potențialii clienți și parteneri.

Elevii beneficiază de experiența în turism într-o țară cu înalte standarde de calitate în acest domeniu. Spania și implicit zona Malaga fiind sunt zone cu tradiție în serviciile turistice. În acest fel, la întoarcerea în țară elevii vor avea posibilitatea să pună în practică abilitățile și aptitudinile dobândite, fiind un exemplu de bună practică pentru colegii lor și pentru partenerii economici locali.

În același timp, elevii participanți au posibilitatea de a comunica eficient într-o limbă de circulație internațională și de a-și dezvolta abilitățile de muncă în echipă, aspecte atât de necesare în vederea viitoarei lor integrări pe piața muncii din societatea multiculturală de astăzi.

Articolul precedentPercheziții în județul Sibiu într-un dosar de trafic cu mașini de lux | VIDEO
Articolul următorOrgelsommer 2022 | Corul Bach concertează la Biserica Evanghelică Sfânta Margareta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.