Acasă Transilvania Online

Romgaz vrea să construiască un parc fotovoltaic la Târnăveni

521
parc fotovoltaic romgaz

Romgaz vrea să construiască un parc fotovoltaic de 60 de MW, prima investiție din sectorul regenerabilelor a companiei.

În acest sens, compania a scos în SICAP un contract de 1,7 milioane de lei (350.000 de euro), pe 36 de săptămâni, pentru cumpărarea de servicii complete aferente construcției unui parc fotovoltaic, scrie Economedia.

Romgaz a anunțat și un amplasament pre-selectat, un teren de 110 hectare situat în Târnăveni, județul Mureș, dar dacă analiza consultantului va decide că nu este cea mai bună alegere, atunci Romgaz așteaptă o altă propunere, cu mențiunea că aceasta trebuie să fie pentru terenuri situate doar în unul dintre județele Hunedoara, Sibiu sau Brașov.

Terenul pre-selectat este în prorpietatea municipiului Târnăveni, are o suprafață totală de 109,021 ha și este format din două parcele, o parcelă în suprafață de 660.910 metri pătrați, respectiv o parcelă în suprafață de 429.300 metri pătrați. În ceea ce privește regimul său economic, acesta este încadrat la curți – construcții.

Ofertele se deschid în 25 mai, iar departajarea lor se face în funcție de preț și experiența echipei de proiect.

Articolul precedentSăptămâna Voluntariatului | 4 eleve de la Colegiul Școala Națională de Gaz pictează în centrul orașului
Articolul următorMedieșenii Ernest Schmidt și Tiberiu Csiszer locul 2 la Best Chef IPA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.