Acasă Mediateca

Mediaș 120 | Proiectele Liceului Teoretic Axente Sever | Oferta educațională 2022-2023

389

Proiectele și rezultatele Liceului Teoretic Axente Sever.

Anul trecut, unitatea de învățământ a ajuns pe locul 4 în județ în urma rezultatelor obținute la Bacalaureat, iar în municipiul Mediaș s-a clasat pe locul 1. Anul acesta, elevii Liceului Teoretic Axente Sever a obținut prin elevii săi rezultate foarte bune la olimpiadele și concursurile la care au participat.

Ada Gheorghe a stat de vorbă despre toate aceste rezultate cu Anamaria Agîrbiceanu, Directorul liceului medieșean.

Recent a fost organizată acțiunea ,,Licean pentru o zi’’, care a fost dedicată elevilor claselor a VIII-a de la școlile gimnaziale din municipiul Mediaș și din împrejurimi. Viitorii absolvenți ai claselor a VIII-a au avut ocazia să ia parte la experimentele din cabinetele unității de învățământ, precum și la concursuri de atletism, fotbal, handbal, baschet sau tenis de masă, în sala de sport. Organizatorii au pregătit și un concurs pe teme de cultură generală, iar elevii prezenții au avut totodată ocazia să cunoască oferta educațională a liceului pentru anul școlar 2022-2023.

Pentru anul școlar 2022-2023, Liceul Teoretic Axente Sever va avea La Profilul real, o clasă de Științele naturii, una de Științele naturii intensiv engleză și una de Matematică informativă intensiv informatică, la Profilul uman, o clasă de Filologie intensiv engleză și una de Științe sociale, iar la Profilul sportiv o clasă de Instructor sportiv.

Articolul precedentFlavius Boroncoi cu lacătul în mână la interviu | Mă duc să îl pun acum pe poartă la Mediaș
Articolul următorActivități de educație ecologică la Centrul Bisericesc Sfântul Nectarie | Foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.