Acasă Sport

Flavius Boroncoi cu lacătul în mână la interviu | Mă duc să îl pun acum pe poartă la Mediaș

984
flavius lacătul

Antrenorul lui Gaz Metan, medieșeanul Flavius Boroncoi, a venit cu lacătul la interviul de după partida pierdută cu Chindia.

A fost ultimul meci al Gazului în Liga 1 și ultimul din istoria clubului, care se va desființa din cauza datoriilor acmulate. În plan sportiv, din cauza depunctărilor succesive, medieșenii au ajuns la minus 38 de puncte.

„Acum e un moment foarte greu, când știu că se închide totul la noi, când știu că nu o să mai fie Gaz Metan. Copiii au înțeles că trebuie să meargă pe alt drum, pentru că fotbalul nu se termină la Gaz Metan. De ei depinde. A fost o perioada foarte grea, țin să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi în momentele grele.

E un lacăt pe care eu mă duc să îl pun acum pe poartă la Mediaș, e un lacăt cu cifru, o să îl pun la poartă și dacă vreodată se va face o echipă, o să le dau eu cifrul. Dar cred că nu se mai face nimic”, a spus Flavius Boroncoi la final.

„Nu există cuvinte de supărare. Mulțumesc tuturor care au fost alături de noi.

Eu, sincer, nu știu ce o să fac, dar nu îmi fac probleme pentru mine, mă descurc. Mai degrabă îmi fac gânduri pentru copii, pentru că noi fiind în insolvență, ei o să aibă probleme, nu știu cum o să plece ei.

Eu sper să nu îi stopeze pe copii, pentru că au șanse și să îi lase să își vadă de viitorul lor. Sunt discuții cu antrenori, sunt impresari care sunt în jurul copiilor. Eu m-aș bucura pentru ei să meargă liniștiți, să aibă unde să joace. Le mulțumesc la toți că au fost alături de noi”, a explicat medieșeanul. (Foto DigiSport)

VEZI AICI DECLARAȚIILE LUI FLAVIUS BORONCOI LA ULTIMUL MECI AL GAZULUI ÎN LIGA 1!

Articolul precedentChindia – Gaz Metan 3-0 | Ultimul meci pentru alb-negrii în Liga 1
Articolul următorMediaș 120 | Proiectele Liceului Teoretic Axente Sever | Oferta educațională 2022-2023

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.