Acasă Nova TV

La liceu fără ghiozdane dar cu oale, trolere sau lăzi frigorifice | Foto

668

La liceu fără ghiozdane dar cu oale, trolere sau lăzi frigorifice.

Elevii Liceului Teoretic Axente Sever au dat curs unei provocări inedite. În urma inițiativei inițiativei elevilor claselor a XI-a la care au aderat toate celelalte clase, axentiștii au venit la liceu fără ghiozdane. Este vorba de o provocare care circulă în mediul online la nivel mondial, care presupune ca elevii să vină la școală fără ghiozdane sau rucsacuri. Acestea trebuie înlocuite de orice obiecte în care să fie depozitate caietele și accesoriile folosite în timpul programului școlar.

,,Este vorba de o provocare inedită care circulă în mediul online la nivel mondial, intitulată <<No School Bag Challenge>>. Aceasta a presupus ca elevii să vină la școală fără ghiozdane sau rucsacuri, ele fiind înlocuite de orice obiecte în care să fie depozitate caietele și accesoriile folosite în timpul programului școlar. Așa se face că vineri, 27 mai, ingeniozitatea și creativitatea axentiștilor noștri și-au făcut simțite prezența pe holurile și în sălile de clasă ale unității noastre de învățământ.

Caietele, instrumentele de scris, sendvișurile, sticla de apă plată și alte accesorii, care de obicei se aflau depozitate în rucsacurile de școală, au fost înlocuite de data aceasta de oale de gătit, huse de chitară, coșulețe, cărucioare de păpuși, trolere sau chiar lăzi frigorifice. Nu au lipsit nici aparate de preparat sendvișuri, sertare de mobilă sau pantaloni jeans transformați în…rucsac. Considerăm că această provocare a stimulat imaginația și originalitatea axentiștilor noștri, după cum se poate observa in imaginile de mai jos” a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a Liceului Teoretic Axente Sever.

Foto: Facebook|Liceul Teoretic Axente Sever

Articolul precedentPorți deschise la Detașamentul de pompieri Mediaș | Eveniment dedicat Zilei Internaționale a Copiilor
Articolul următor2 titluri naționale la cadeți pentru Alexandra Hudea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.