Acasă Sport

FC Hermannstadt a remizat cu Steaua la Mediaș și a promovat în Liga 1 | VIDEO

454
FC Hermannstadt a remizat cu Steaua

FC Hermannstadt a remizat cu Steaua, 0-0 în ultimul meci al sezonului din Liga 2. Egalul, obținut pe stadionul din Mediaș, le asigură sibienilor promovarea în prima divizie.

Hermannstadt a început în formula:  P. Iliev – A. Pantea, I. Stoica, F. Bejan, R. Opruț – M.Sota, B. Alhassan, P. Petrescu, C.Biceanu – L. Oroian, G. Paraschiv. Rezerve: V. Muțiu, G. Tomșa, A. Blejdea, S. Issah, I. Năstăsie, M. Antoche, C. Bucuroiu, V. Buhăcianu, I. Hora. Antrenor Marius Măldărășanu.

Steaua a început în formula: H. Iancu, F. Răsdan, M. Mihăescu, S. Bactar, A. Ilie – V. Bărbulescu, R. Enceanu, L. Băjenaru, E. Pacionel, D. Huiban – I. Răducan. Rezerve: R. Bălbărău, R. Neacșu, Walace, C. Donose, R. Chipirliu, S. Draghici, T. Marin, C. Dragu, T. Erhan. Antrenor Daniel Oprița.

Arbitrii au fost Ionuț Coza, ajutat la linii de Ciprian Danșa și Alexandru Corb

Prima repriză a fost relativ săracă în ocazii de poartă. Cele mai periculoase au aparținut sibienilor în minutele 12 și 13. Alhassan a șutat în forță din afara careului, însă Iancu a avut o intervenție foarte bună și a respins peste poartă (VEZI AICI ȘUTUL). La faza imediat următoare sibienii au trimis puțin pe lângă poartă.

Repriza secundă a început cu dominarea sibienilor care au ratat o bună oportunitate în minutul 55. Petrescu a încearcat să-l surprindă pe Iancu cu un șut la colțul scurt, dintr-o lovitură liberă de pe stânga, dar mingea a lovit bara și a ieșit în afara terenului.

În minutul 62 Năstăsie a trimis puternic dar pe centrul porții, dintr-o lovitură liberă de la 18 metri, dar Iancu a respins în corner.

Cea mai mare ocazie de a înscrie au avut-o cei de la Hermannstadt în minutul 82. Sibienii au primit lovitură de la 11 metri după un fault al lui Mihăescu asupra lui Buhăcianu. Petrișor Petrescu a executat slab penalty-ul în stânga portarului, iar Iancu a reținut în doi timpi.

FC Hermannstadt a remizat

FC Hermannstadt și Petroll Ploiești au promovat direct în Liga 1. Universitatea Cluj și Concordia Chiajna vor juca la baraj. (Foto copertă: tribuna.ro)

DECLARAȚII MARIUS MĂLDĂRĂȘANU:

A fost un an extraordinar de greu. Trei luni jumătate la Astra, la Liga 1, mi s-au părut foarte ușoare în comparație cu acest an extrem de greu. Toată această presiune, nu este ușor să organizezi clubul după o retrogradare. Dani Coman a format staff-ul, acest grup extraordinar. Stadionul nu este gata, nu știm unde vom juca. Sunt premise că vom juca prin august, septembrie.

A apărut această insolvență, e o situație dificilă, nu e ușor să gestionezi un grup de calitate. Contractul se prelungește automat după promovare. Vreau să stau să mă liniștesc, mă duc la pescuit două zile, la crap. Aveam vreo 100 de fire de păr alb, acum am vreo 1.000 în plus. Lucrurile nu sunt ușoare. Sunt jucători cu calitate, care au venit să facă performanță, sunt de apreciat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.