Acasă Nova TV

A fost semnat contractul pentru reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale din Ighișu Nou

386

A fost semnat contractul pentru reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale din Ighișu Nou.

Miercuri a fost semnat la sediul Primăriei Mediaș, contractul pentru reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale din Ighișu Nou. Acesta este finanțat din fonduri europene nerambursabile, are o valoare de 3,67 milioane de lei și o durată de execuție a  lucrărilor de 14 luni.

Prin intermediul acestui proiect se vor îmbunătăți semnificativ condițiile de desfășurare a procesului educational, dar și calitatea infrastructurii de educație primară și gimnazială, măsuri de care vor beneficia 137 de elevi.

Printre lucrările care se vor derula la Școala Gimnazială Ighișu Nou se numără izolarea termică a clădirilor, montarea unui lift exterior pentru accesul persoanelor cu dizabilități și înlocuirea tâmplăriilor exterioare din PVC cu tâmplărie de lemn stratificat cu geam termopan.

Totodată este prevăzută înlocuirea ușilor, realizarea de grupuri sanitare interioare, înlocuirea instalațiilor electrice, dispunerea de instalații termice și sanitare noi, dar și consolidarea șarpantei și a intersecțiilor pereților structurali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.