Acasă Nova TV

Crimă la Mediaș | Femeie ucisă pe strada Păltiniș | Foto

16720

Femeie ucisă pe strada Păltiniș din municipiul Mediaș.

Evenimentul s-a petrecut marți în jurul amiezii pe strada Păltiniș. Conform unor surse neoficiale, o femeie în vârstă de 74 ani a fost ucisă în plină stradă de o persoană necunoscută.

Vârstnica ar fi mers să arunce deșeuri menajere la punctul din apropierea locuinței sale, iar o persoană necunoscută a acostat-o și cel mai probabil având intenția de a o tâlhări, i-a provocat cu un cuțit o rană mortală în zona gâtului.

Autorul faptei nu a fost identificat deocamdată și este căutat de către polițiști care au demarat o anchetă.

ACTUALIZARE:

Compartimentul Relații Publice din cadrul I.P.J. Sibiu este abilitat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu să comunice următoarele:

La data de 12 aprilie, în jurul orei 12:30, prin apel 112, Poliția Municipiului Mediaș a fost sesizată despre faptul că, o femeie este căzută pe o stradă din municipiu, prezentând o posibilă rană care sângerează din zona gâtului.

La fața locului s-au deplasat polițiști și echipaje medicale, acestea din urmă efectuând manevre de resuscitare ale persoanei în cauză, fără succes însă, fiind pronunțat decesul femeii.

Din primele cercetări efectuate de către polițiști a rezultat că este vorba despre o femeie în vârstă de 74 de ani, din municipiul Mediaș.

Deoarece din constatările preliminarii a reieșit faptul că moartea femeii ar fi survenit ca urmare a săvârșirii unei fapte cu violență, a fost constituită o echipă de cercetare formată din polițiști de investigații criminale și criminaliști care, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, urmează să stabilească situația de fapt în vederea aplicării măsurilor legale în consecință.

Trupul femeii a fost preluat și transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzelor decesului.

ACTUALIZARE 1:

Polițiștii medieșeni l-au reținut pe presupusul autor al crimei de pe strada Păltiniș. Conform unor surse apropiate anchetei, este vorba despre un tânăr în vârstă de 17 ani de origine germană, aflat în plasament la o familie din Dumbrăveni. De altfel, acesta a fost identificat pe raza orașului Dumbrăveni.

Știre în curs de actualizare.

Articolul precedentUn microbuz cu 12 persoane s-a răsturnat între Mediaș și Brateiu | Foto
Articolul următorExpoziția Armonii de primăvară la Muzeul Municipal Mediaș | VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.