Acasă Nova TV

Amenzi în mediul rural pentru vânzarea de alcool și țigări minorilor și nerespectarea condițiilor de securitate

308

Amenzi în mediul rural pentru vânzarea de alcool și țigări minorilor și nerespectarea condițiilor de securitate.

În perioada 08 – 14 aprilie, polițiștii Serviciului de Ordine Publică din cadrul I.P.J. Sibiu Sibiu au desfășurat acțiuni specifice pe linia sistemelor de securitate private, pe raza județului Sibiu.

,,Cu această ocazie,  au fost verificate 11 societăți comerciale, în special localuri de alimentație publică din mediul rural (comunele Târnava, Micăsasa, Hoghilag), unde au fost identificate mai multe neregului, printre care amintim servirea minorilor cu băuturi alcoolice și produse din tutun, nerespectarea măsurilor minimale de securitate, lipsa caselor de bani și a butonului de panică în localurile prevăzute și cu aparate de jocuri de noroc, lipsa contractelor de monitorizare și intervenție.

În baza celor constatate, au fost aplicate  10 sancțiuni contravenționale în valoare de 15.600 lei, conform prevederilor următoarelor acte normative: Legea nr. 61/1991R pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, Legea nr. 333/2003R privind paza  bunurilor și a valorilor și H.G. 301/2012 privind Normele de aplicare a Legii nr. 333/2003R” a declarat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.