Acasă Nova TV

2 foști consilieri locali medieșeni declarați incompatibili de ANI

934

2 foști consilieri locali medieșeni declarați incompatibili de ANI.

Agenţia Naţională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate, conflictul de interese de natură administrativă sau a sesizat organele de urmărire penală, în cazul a 12 persoane prevăzute de Legea nr. 176/2010, se arată într-un comunicat de presă remis astăzi.

Dintre cele 12 persoane, în două cazuri este vorba despre doi foști consilieri locali medieșeni, Mihai Macaveiu și Dana Morăraș, ambii aleși în legislativul local pe lista Partidului Social Democrat.

Astfel, în cazul lui Mihai Macaveiu, Agenția Națională de Integritate a constatat că s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 01 decembrie 2018 – 24 martie 2019, întrucât a exercitat simultan cu funcţia de consilier local şi atribuţiile de director adjunct al Direcţiei Juridice din cadrul unei societăţi de interes naţional cu sediul în Municipiul Mediaş, încălcând astfel  prevederile art. 88, alin. (1), lit. d) din Legea nr.161/2003.              

În cazul Danei Morăraș, în comunicatul ANI se arată că s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 12 iunie 2019 – 18 august 2020,  întrucât a exercitat simultan cu funcţia de consilier local şi atribuţiile de director adjunct al Direcţiei Juridice din cadrul unei societăţi de interes naţional cu sediul în Municipiul Mediaş, încălcând astfel  prevederile art. 88, alin. (1), lit. d) din Legea nr.161/2003.

Foto: Facebook|Mihai Macaveiu@Dana Morăraș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.