Acasă Sibiu

Un autocamion s-a răsturnat pe A1 | Șoferul este în stare gravă | Foto

996

Un autocamion s-a răsturnat pe A1.

Accidentul de circulație s-a petrecut joi după-amiază pe A1, în zona Miercurea Sibiului. Un autocamion s-a răsturnat, iar conducătorul auto a rămas încarcerat.

,,Șoferul unui camion condus pe direcția Sibiu – Sebeș, pierde controlul direcției de deplasare și se răstoarnă în zona mediană a autostrăzii. Conducătorul auto este rănit. Traficul se desfășoară îngreunat, pe ambele direcții” a declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La locul accidentului au intervenit 3 echipaje SMURD dintre care 1 echipaj cu medic, 1 echipaj de pompieri și 1 echipaj descarcerare

,,O persoană, șoferul, a fost descarcerată și predată echipajelor SMURD în stare de inconștiență. Intervenția este în dinamică” a precizat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

ACTUALIZARE:

Șoferul autocamionului este un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Ocna Sibiului. Șoferului, aflat în stop cardio respirator, echipajele SMURD i-au efectuat manevrele de resuscitare. Bărbatul a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost transportat în stare în stare de inconștiență la UPU Sibiu, policontuzionat.

Până mâine dimineață, traficul rutier în zona producerii autoaccidentului se va desfășura pe banda 1 și banda de urgență ale fiecărei direcții de deplasare.

Foto: DRDP Brașov

Articolul precedentTezaur dacic cu o vechime de 2.000 ani la Muzeul Mediaș | VIDEO
Articolul următorTabletele școlare au ajuns la elevii din Mediaș și Ighișu Nou | VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.