Acasă Nova TV

Bărbat acroșat de un autoturism pe strada Mihai Eminescu | VIDEO

2296

Bărbat acroșat de un autoturism pe strada Mihai Eminescu.

Un bărbat în vârstă de 79 ani din județul Cluj, a fost acroșat de un autoturism care efectua manevra de mers înapoi. Accidentul s-a petrecut luni pe strada Mihai Eminescu, în zona magazinului Transilvania.

,,În Mediaș, pe strada Mihai Eminescu, în timpul manevrei de mers înapoi, șoferul unui autoturism acroșează un pieton aflat în zona parcării, un bărbat în vârstă de 79 de ani, din județul Cluj. Conducătorul auto este un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Copșa Mică. Pietonul a fost transportat la spital, conștient. Polițișii Biroului Rutier Mediaș efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD pe strada Mihai Eminescu, unde un pieton a fost acroșat de un autoturism.

,,S-au acordat îngrijiri medicale pietonului, un bărbat de circa 79 de ani, care a fost transportat la CPU Mediaș cu suspiciune fractură membru inferior și escoriații” a declarat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here