Acasă Nova TV

Orășel al copiilor și al lui Moș Crăciun la Grădinița numărul 12 Mediaș | VIDEO

1413

Orășel al copiilor și al lui Moș Crăciun la Grădinița numărul 12 Mediaș.

La Grădiniţa cu Program Prelungit Numărul 12 Mediaș, într-o atmosferă feerică, de basm, copiii  împreună cu cadrele didactice l-au întâmpinat cu emoţie şi bucurie pe Moş Crăciun. Și nu oriunde l-au aşteptat pe Moş Crăciun, ci  în curtea grădiniţei, care s-a transformat într-un adevărat Orășel al copiilor și al lui Moş Crăciun.

,,Mulţumim în primul rând Primăriei Mediaş, domnului primar Gheorghe Roman  pentru că a făcut posibilă această întâlnire și l-a susţinut pe Moş Crăciun în asigurarea darurilor pentru toţi  copiii grădiniţei noastre, atât pentru copiii de la Gradinita cu Program Prelungit numărul 12 Mediaş cât și pentru copiii de la structura şcolară, Grădiniţa cu Program Normal Numărul 1 Mediaş.

Tot în primul rând vreau să mulţumesc colegelor, cadrelor didactice, personalului didactic auxiliar și personalului nedidactic, întregului colectiv  al Grădinitei cu Program Prelungit numărul 12 Mediaş pentru dăruirea, implicarea exemplară şi realizarea acestui cadru, decor superb, de poveste, basm, din curtea grădiniţei. Felicitări dragilor!

Tot în primul rând, dorim să mulţumim pe acestă cale părinţilor pentru că ne-au încredinţat asemenea copii minunaţi, speciali, le mulţumim pentru întreaga susţinere și implicare în educaţia copiilor şi în activităţile grădiniţei. Mulţumim colaboratorilor şi tuturor celor care au fost aproape de noi. Tuturor, colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit Numărul 12 Mediaş vă urează sărbători cu pace, linişte, bucurii, împliniri, speranţa de mai bine și multe bucurii alături de cei dragi! La mulţi ani!” spune Nicula Iustina, Directorul Grădiniței cu Program Prelungit Numărul 12 Mediaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.