Acasă Nova TV

Accident în apropiere de Brateiu | Un autoturism s-a oprit într-un cap de pod

1955
ovită pe trecerea de pietoni - Accident în apropiere de Brateiu - parcarea Kaufland

Duminică dimineața s-a produs un accident în apropiere de Brateiu, pe Drumul Național 14.

Conform Poliției Rutiere, în afara localității Brateiu, într-o curbă la stânga, un autoturism condus spre Mediaș a derapat și a lovit parapetul unui pod după care un cap de pod. Trei persoane au fost rănite în urma acestul eveniment rutier.

Este vorba despre conducătorul auto, un bărbat de 20 de ani și doi pasageri, o tânăra în vârstă de 19 ani și un bărbat în vârsta de 50 de ani, toți din județul Neamț.

ISU Sibiu a anunțat intervenția de urgență cu un echipaj SMURD, pe DN 14, ieșirea din localitatea Brateiu unde un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă și a lovit un cap de pod. La fața locului s-au acordat îngrijiri pentru trei persoane, neincarcerate dintre care două persoane (o femeie și un bărbat) cu escoriații și traumatism cranio cerebral au fost transportate la CPU Mediaș de către echipajul SMURD.

Serviciul de Ambulanță Sibiu a trimis de la fața locului un echipaj de tip B. Acesta a acordat asistență medicală unui bărbat de 50 ani care a suferit politraumatisme, excoriatii și contuzii. Victima a fost transportata la CPU Medias.

Politistii rutieri desfășoară cercetări în vederea stabilirii cauzei producerii acestui autoaccident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here