Acasă Nova TV

Poliția a oprit o nuntă cu 60 de persoane la Moșna | Organizatorul amendat

2951
Condamnat la închisoare după - nuntă Moșna

Poliția a oprit o nuntă cu 60 de persoane la Moșna, după ce s-a primit un apel pe linia de urgență 112.

În ultimele 24 de ore, în tot județul Sibiu au fost desfășurate acțiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun. S-a urmărit respectarea regulilor impuse referitoare cu precădere la interdicțiile de circulație, portul măștii de protecție sanitară, programul de funcționare a operatorilor economici, precum și utilizarea certificatelor de vaccinare.

84 de polițiști sibieni au fost angrenați ieri în aceste acțiuni, fiind verificate 699 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale în valoare de 3.750 de lei, din care cele mai multe, respectiv 11 sancțiuni în valoare totală de 750 de lei, pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție sanitară.

În urma unui apel 112, polițiștii Secției nr. 2 Poliția Rurală Mediaș au constatat că într-un restaurant din Moșna este organizat un eveniment privat, mai precis o nuntă. Polițiștii au sancționat contravențional organizatorul (o femeie de 47 de ani din Moșna) cu amendă în valoare de 3.000 de lei, iar participanții, aproximativ 60 de persoane, au părăsit imediat locația.

O altă sancțiune contravențională cu avertisment a fost aplicată unei persoane fizice pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Rata de incidență COVID-19 la Moșna este 0,27 la mia de locuitori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here