Acasă Sport

Gaz Metan pierde în deplasare cu CS Mioveni după un joc foarte slab

211

Gaz Metan pierde în deplasare cu CS Mioveni după un joc foarte slab.

Gaz Metan a început cu stângul returul de campionat. Formația lui Ilie Poenaru a fost învinsă de CS Mioveni în deplasare cu scorul de 1-0, singurul gol al partidei fiind marcat de Bogdan Rusu din penalty în prima repriză. De partea cealaltă alb-negrii au făcut un meci foarte slab, însă chiar și așa puteau salva un punct în ultimul minut de joc atunci când au avut o triplă ocazie de gol în aceeași fază.

CS Mioveni a avut prima ocazie a meciului în minutul 6 atunci când Dorinel Oancea a pătruns în partea dreapt, a intrat în careul de 16 metri și a șutat din unghi, foarte aproape de vinclu. Peste șase minute, Alexandru Buziuc a profitat de o pasă greșită în apărarea Gazului, a scăpat spre poartă dar a fost blocat de portarul Octavian Vîlceanu. În minutul 17, portarul Gazului a reținut șutul lui Ionuț Burnea la colțul scurt. Peste patru minute, Octavian Vîlceanu l-a faultat în careul de 16 metri pe Alexandru Buziuc, iar centralul Sebastian Colțescu a indicat punctul cu var. A executat și transformat lovitura de pedeapsă Bogdan Rusu.

După o jumătate de oră de joc, Moussa Sanoh a centrat de pe partea stângă, dar Ștefan Blănaru a reluat rău balonul cu capul. Cu două minute înainte de pauză, șutul lui Bogdan Rusu din voleu a fost deviat în corner de Bryan Alceus.

Formația gazdă a avut prima oportunitate a reprizei secunde în minutul 46, atunci când Octavian Vâlceanu a reținut mingea trimisă direct din corner de Moussa Sanoh. Peste zece minute, CS Mioveni a obținut din nou o lovitură de pedeapsă după un duel în careul mic între Yuri Matias și Lucian Dumitriu. Ca și în prima repriză a executat tot Bogdan Rusu, însă de această dată portarul Gazului a reușit să apere. În minutul 88, Moussa Sanoh a pătruns în partea dreaptă și a tras din unghi la colțul scurt, dar Octavian Vâlceanu a fost la post.

În ultimul minut de joc, Gaz Metan a avut o șansă uriașă de a egala. Raul Șteau a șutat din afara cereului de 16 metri, portarul Răzvan Ducan s-a întins și a reușit să o respingă, mingea a ajuns la Ioan Filip care a trimis cu capul spre poartă, Ducan a respins din nou, iar balonul a ajuns la Christian Irobiso care nu a reușit însă să îl trimită în poarta goală.

VEZI REZUMATUL PARTIDEI AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.