Acasă Nova TV

2 bărbați din Copșa Mică și Târnava amendați cu 5.000 lei pentru nerespectarea măsurii carantinei

1801
din Brateiu

2 bărbați din Copșa Mică și Târnava amendați cu 5.000 lei pentru nerespectarea măsurii carantinei.

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate acțiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea regulilor impuse referitoare cu precădere la interdicțiile de circulație, portul măștii de protecție sanitară, programul de funcționare a operatorilor economici, precum și utilizarea certificatelor de vaccinare.

76 de polițiști sibieni au fost angrenați ieri în aceste acțiuni, fiind verificate 880 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 50 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 164 de mijloace de transport, din care 11 mijloace de transport în comun.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 33 de sancțiuni contravenționale în valoare de 20.500 de lei.

Dintre acestea 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 10.000 de lei pentru nerespectarea măsurii carantinei, aplicate unui bărbat în vârstă de 30 de ani, din orașul Copșa Mică, respectiv unui bărbat în vârstă de 42 de ani, din localitatea Târnava. De asemenea, 31 de sancțiuni contravenționale în valoare de 10.500 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție sanitară.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here