Acasă Sport

AMICAL | Gaz Metan a remizat cu FC Hermannstadt, scor 2-2 | VEZI golurile

363
Președintele lui Gaz Metan

Gaz Metan a remizat cu FC Hermannstadt, scor 2-2.

Formația lui Ilie Poenaru a controlat autoritar prima repriză în care a marcat de două ori și a avut și alte ocazii clare de a înscrie. Sibienii au revenit în actul secund, după un penalty și o lovitură liberă deviată de zid în poartă.

Gaz Metan a deschis scorul în minutul 9 după o fază fixă. Ronaldo Deaconu a executat o lovitură de colț de pe partea dreaptă, iar Vlad Morar a marcat cu o lovitură de cap din centrul careului mic. Peste opt minute, alb-negrii și-au dublat avantajul de pe tabela de marcaj. Răzvan Trif l-a deschis pe Ioan Filip în partea stângă, acesta a pătruns în careul de 16 metri, a întors mingea pentru Ronaldo Deaconu venit lansat, care a șutat și dus scorul la 2-0.

În minutul 67 o minge șutată din partea dreaptă a terenului l-a lovit în mână pe Mihai Lixandru în careul de 16 metri, iar arbitrul a indicat punctul cu var. A executat și transformat lovitura de pedeapsă Andrei Sîntean. În minutul 88, Petrișor Petrescu a executat o lovitură liberă din marginea careului de 16 metri, lateral stânga, iar mingea a fost deviată de zid și a intrat în poartă.

Articolul precedentTrebuie să ne clasăm cel puțin pe locul 11 la finalul sezonului regulat!
Articolul următorRata incidenței cazurilor de COVID pentru ziua de sâmbătă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.