Acasă Nova TV

Compartimentul de neonatologie al Spitalului Mediaș va fi modernizat cu fonduri de la Fundația Vodafone România

476
anul cu cele mai puține nașteri

Compartimentul de neonatologie al Spitalului Mediaș va fi modernizat cu fonduri de la Fundația Vodafone România.

Fundația Vodafone România a publicat lista proiectelor câștigătoare în programul „Fondul Viață pentru Nou-Născuți”. Este vorba despre 6 proiecte, printre care se găsește și cel al Asociației Prompt Maternity&Critical Care, în parteneriat cu Spitalul Municipal Mediaș și Primăria Municipiului Mediaș.

Proiectul este intitulat ,,Bine ai venit pe lume” și vizează modernizarea compartimentului de neonatologie de nivel Ib al Spitalului Municipal Mediaș.

Conform economica.net, cele șase unități neonatale beneficiare aparțin spitalelor județene și municipale din localitățile Botoșani, Caransebeș, Craiova, Mediaș, Slatina și Târgu Mureș. Implementarea proiectelor va fi asigurată de fundații și asociații cu experiență în derularea de proiecte în zona medicală, care, pe lângă finanțare vor beneficia din partea Fundației Vodafone România și de consultanță tehnică pentru lucrări de renovare și consultanță pentru atragerea de fonduri destinate dezvoltării pe termen lung a unităților medicale neonatale din comunitățile dezavantajate.

Pentru extinderea procesului de modernizare în cât mai multe unități medicale neonatale din România, unde nevoile sunt complexe și urgente, Fundația Vodafone România, alături de ONG-urile partenere, desfășoară o campanie publică de strângere de fonduri. Această inițiativă se adresează atât cetățenilor, cât și companiilor care pot apela la mai multe mecanisme pentru efectuarea donațiilor (2 euro/lună donați trimițând SMS cu textul RITM la 8845, redirecționarea a 3.5% din impozitul pe venit, respectiv 20% din impozitul pe profit, dar și donație online în contul proiectului).

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.