Acasă Sibiu

Accident grav la Sibiu | Bărbat în stare de inconștiență | Foto

2014

Accident grav joi seara la Sibiu.

Accidentul de circulație s-a petrecut pe strada Rahovei, în apropiere de intersecția cu strada Semaforului. Două autoturisme au intrat în coliziune. În urma impactului, unul dintre conducătorii auto a rămas încarcerat, în stare de inconștiență.

,,Cele două autoturisme circulau din direcții opuse, unul spre Piața Rahovei, condus de către un bărbat în prezent inconștient, iar celălalt condus spre strada Semaforului de către o tânără în vârstă de 20 ani, din Ocna Sibiului. Circumstanțele exacte ale producerii accidentului urmează a fi stabilite în urma cercetărilor. Traficul rutier se desfășoară îngreunat” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de pompieri militari, un echipaj descarcerare și 2 echipaje SMURD dintre care unul cu medic în municipiul Sibiu.

,,La fața locului s-a intervenit pentru descarcerarea unei persoane de sex masculin, de circa 76 de ani, aflată în stare de inconștiență care a fost transportat la UPU Sibiu. De asemenea o femeie de circa 20 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale ca urmare a unui atac de panică, refuzând transportul la spital” a declarat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here