Acasă Nova TV

Accident cu 3 răniți la ieșirea din Bârghiș | Sunt implicate 2 autoturisme și un tractor

580
Joi seara s-a produs un accident rutier in localitatea Dumbrăveni, pe str. T. Ciparu. O femeie a fost rănită la cap și transportată la spital.

Accident cu 3 răniți la ieșirea din Bârghiș.

Miercuri seara s-a produs un accident de circulație pe DJ 141, la ieșirea din Bârghiș spre Pelișor. Este vorba despre o coliziune între un tractor și două autoturisme conduse toate pe direcția menționată.

,,Cei trei șoferi, bărbați, unul de 23 ani din Bârghiș, aflat la volanul tractorului, de 24 ani din județul Alba, respectiv de 76 ani, din județul Mureș, sunt răniți, conștienți și primesc îngrijiri medicale. În prezent, se fac cercetări în vederea stabilirii tuturor circumsțantelor producerii accidentului.Traficul pe DJ 141 este blocat total” a declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de pompieri militari și un echipaj SMURD pe DJ 141, la ieșirea din localitatea Bârghiș, la un accident rutier produs între un tractor și două autoturisme.

,,La fața locului au primit îngrijiri și au fost evaluate medical două persoane de sex masculin. Echipajul SMURD a transportat la CPU Agnita un bărbat, conștient, cu tahicardie. La fața locului a acordat îngrijiri medicale și un echipaj SAJ” spune Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here