Acasă Sibiu

Un liceu și o grădiniță din Sibiu au trecut în totalitate în online

328

Un liceu și o grădiniță din Sibiu au trecut în totalitate în online.

Marți, a avut loc ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu, în care a fost adoptată Hotărârea numărul 69. Aceasta a vizat aprobarea suspendării activităţii didactice, care presupune prezenţa fizică, la Colegiul Naţional „Octavian Goga” Corpul A de clădire şi Grădiniţa cu Program Prelungit numărul 22, ambele din Municipiul Sibiu. Motivul îl reprezintă situația epidemiologică actuală.

Decizia a fost luată conform ordinelor comune ale Ministrului Educaţiei şi Cercetării şi ale Ministrului Sănătăţii numărul 5.338/1.082/01.10.2021 prin care începând cu data de 06.10.2021 se suspendă activitatea didactică, care presupune participarea zilnică cu prezenţă fizică conform scenariului 1, la nivelul Colegiului Naţional „Octavian Goga” Corpul A de clădire, respectiv ciclul liceal şi 3 clase de a VIII-a (A,D şi F) şi a Grădiniţei cu Program Prelungit numărul 22, ambele din Mun. Sibiu.

Cursurile în aceste unități de învățământ se vor desfăşura, cu participarea zilnică în sistem exclusiv online a elevilor, conform scenariului 2.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here