Acasă Sibiu

Minor de 15 ani reținut după ce a spart 5 autoturisme

457

Minor de 15 ani reținut după ce a spart 5 autoturisme.

La data de 20 octombrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut un minor în vârstă de 15 ani, sibian, cercetat penal sub aspectul săvârșirii a 5 infracțiuni de furt calificat.

,,Minorul este bănuit că, în perioada iunie – august 2021, ar fi sustras diverse sume de bani din 5 autoturisme, dintre care 4 auto în regim TAXI și 1 alt auto aparținând  unei societăți cu profil reparații centrale termice, parcate și lăsate descuiate pe raza municipiului Sibiu, creând un prejudiciu în valoare de aproximativ 8.240 de lei și 2.000 de euro.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, la data de 20 octombrie a.c., polițiștii de investigații criminale au luat măsura reținerii presupusului autor pentru 24 de ore. În cursul zilei de 21 octombrie, adolescentul va fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here