Acasă Sport

Gaz Metan învinge Dinamo la Mediaș | Goluri de nota zece

776
gaz metan dinamo

Gaz Metan a câștigat partida cu Dinamo din deschiderea etapei a 12-a din Liga 1.

Medieșenii aveau nevoie mare de cele trei puncte puse în joc având în vedere zestrea mică de puncte și locul din clasament. Așa cum declara antrenorul secund al Gazului, Marin Dună, înaintea partidei ”etapele se scurg și avem mare nevoie de puncte.”

Gaz Metan a început în formula: O. Vâlceanu – Gabriel Moura, P. Matricardi, Yuri, R. Trif – B. Alceus, Francisco Júnior – O. Horșia, R. Deaconu, R. Grădinaru – A. Sarr. Antrenor Ilie Poenaru.

Dinamo a început cu următorul 11: M. Eşanu – S. Filip, R. Popa, André Pinto, G. Cretu – D. Sorescu, A. Răuță, C. Itu – G. Torje, M. Ivanovski, C. Matei. Antrenor Mircea Rednic.

Arbitrul întâlnirii a fost Adrian Cojocaru, ajutat la linii de Vladimir Urzică și Marius Badea.

MINUTUL 17 posibil penalty pentru Gaz Metan: La un duel dintre Alceus și Răuță, jucătorul de la Mediaș cade în careu dar arbitrul nu acordă lovitura de pedeapsă. (VEZI FAZA AICI!)

MINUTUL 22 OCAZIE GAZ METAN: Grădinaru a centrat în careu, Deaconu a preluat și a șutat din scurt, dar Eșanu a avut o paradă bună. (VEZI OCAZIA AICI!)

MINUTUL 36 GOOL S-E-N-Z-A-Ț-I-O-N-A-L GAZ METAN: Ronaldo Deaconu a profitat de o neînțelegere între Matei și Steliano Filip și a înscris cu o execuție superbă, de la 30 de metri. (VEZI AICI GOLUL!)

MINUTUL 38 ÎNCĂ UN GOOL SUPERB GAZ METAN: Ronaldo Deaconu a înscris cu un lob de la mare distanță, cu piciorul stâng, după o pasă lobată de la Horșia. (VEZI GOLUL AICI!)

MINUTUL 82 PENALTY CADOU PENTRU DINAMO: Arbitrul întâlnirii este de părere că trebuie să ajute Dinamo și acordă o lovitură de la 11 metri la o fază în careul Gazului, spre stupefacția jucătorilor medieșeni. (VEZI FAZA AICI!) Ivanovski a transformat lovitura de pedeapsă.(VEZI GOLUL AICI!)

FINAL DE MECI: Gaz Metan – Dinamo 2 :1, o victorie prețioasă pentru medieșeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here