Acasă Sibiu

Coliziune frontală soldată cu 5 răniți | Foto

3799

Coliziune frontală soldată cu 5 răniți.

2 autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs sâmbătă după-amiază pe DN7, între Tălmaciu și Boița. În coliziune au fost implicate o mașină care circula pe direcția Vâlcea – Sibiu, condusă de un bărbat de 43 de ani, din Arges și un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 31 de ani din Hunedoara.

,,În fiecare mașina se mai aflau 2, respectiv un pasager, o femeie de 42 de ani și o minoră de 16 ani, ambele din Arges și o femeie de 30 de ani din Hunedoara. Toate cele 5 persoane sunt rănite. Politiștii Serviciului Rutier sunt la fața locului și continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier” a precizat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

ISU Sibiu a intervenit la locul accidentului cu 2 echipaje SMURD. De asemenea, SAJ Sibiu a trimis de urgență doua echipaje de tip C2 cu medic și B. SAJ Sibiu și echipajele ISU au transportat la UPU Sibiu toate victimele .

,,Echipajul C a transportat o femeie de 44 ani cu fractură de femur și TCC. Echipajul B SAJ a transportat un bărbat 31 ani cu traumatism umăr drept și de șold drept. Echipajele ISU au transportat celelalte victime” spune Crinu Scridon, Purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Foto: SAJ Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.