Acasă Nova TV

Accident grav pe Hula Blăjelului | O persoană este inconștientă | Foto

8707

Marți în jurul amiezii s-a produs un accident grav de circulație pe Hula Blăjelului.

Este vorba despre o coliziune între două autoturisme care circulau din direcții opuse. Aceasta s-a produs pe Drumul Național 14 A, la kilometrul 6.

,,Șoferul autoturismului condus dinspre Blăjel este rănit grav, primește îngrijiri medicale. Șoferul autoturismului condus dinspre Mediaș are 54 de ani, este din Blăjel. Polițiștii Biroului Rutier Mediaș desfășoară cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor exacte în care s-a produs accidentul. Momentan, traficul este blocat total” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de descarcerare pe DN 14 A la un accident rutier produs între două autoturisme. De asemenea, SAJ Sibiu a trimis de urgență două echipaje de tip B.

,,La fața locului s-a intervenit prompt pentru descarcerarea unei persoane de sex masculin, aflată în stare de inconștiență care a fost predată echipajelor SAJ pentru acordarea de îngrijiri medicale și transport la spital” a precizat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Ambii conducători auto sunt transportați în acest moment la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Mediaș de către echipajele SAJ.

ACTUALIZARE:

Șoferul autoturismului condus spre Mediaș are 78 de ani și este din comuna Bazna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here