Acasă Nova TV

Contract semnat | 5.876 tablete pentru elevii din Mediaș | Profesorii primesc laptop-uri

758

5.876 tablete pentru elevii din Mediaș.

Primăria Mediaș a semnat un contract în valoare de 11,6 milioane lei pentru școlile din oraș. Acesta se referă la achiziția de tablete școlare și alte echipamente necesare desfășurării activității didactice online din municipiul Mediaș și satul aparținător Ighișu Nou. Prin intermediul proiectului cu fonduri europene câștigat în cadrul Programului Operațional Competitivitate, până la finalul acestui an se vor achiziționa tablete pentru elevi, laptop-uri pentru profesori, table interactive, camere web și alte echipamente necesare desfășurării orelor online.

Principalul obiectiv al proiectului este dotarea celor 13 unități de învățământ de stat gimnazial și liceal din municipiu cu tablete, laptop-uri, table interactive, precum și cu alte echipamente IT care să asigure desfăşurarea în bune condiții a activităților didactice online.

În mod concret, elevii şi cadrele didactice din Mediaş vor beneficia în urma implementării acestui proiect de 5.876 de tablete pentru elevi, 373 de laptopuri pentru cadrele didactice, dar și 204 camere web, 282 de table interactive și 276 de routere pentru sălile de clasă din instituțiile de învățământ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here