Acasă Nova TV

Șeica Mică va ieși din carantină la noapte | De luni se impun restricții la Sibiu

2672

Șeica Mică va ieși din carantină la noapte.

Prefectura Sibiu a remis duminică o informare, conform căreia în urma evaluării analizei de risc a comunității din comuna Șeica Mică, județul Sibiu, efectuată de către Direcția de Sănătate Publică Sibiu, cu avizul INSP, începând cu data de 27.09.2021 ora 00:00 se ridică măsura carantinei zonale pentru comunitate a din comuna Șeica Mică.

,,În continuare rămân în vigoare măsurile de prevenire aferente ratei de incidență încadrate între 3 și 6 la 1000 de locuitori. De asemenea atragem atenția cetățenilor din Municipiul Sibiu că începând de mâine, 27.09. 2021, intră în vigoare măsurile aferente pragului de incidență de peste 3/1000 de locuitori și mai mic de 6/1000 de locuitori” se arată în comunicatul Prefecturii Sibiu.

Concret, în municipiul Sibiu, va fi nevoie de prezentarea certificatului digital COVID în anumite situații. Astfel, la restaurante, săli de spectacole, cinematografe, accesul va fi condiționat de prezentarea certificatului verde european. Copiii sub 12 ani nu au nevoie de acest certificat pentru a merge împreună cu părinții.

Toate măsurile impuse la nivelul unităţilor administrativ-teritoriale unde incidenţa cumulată la 14 zile este mai mare de 3/1.000 de locuitori şi mai mică sau egală cu 6/1.000 de locuitori le găsiți AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.