Acasă Sibiu

Accident cu 3 mașini implicate pe DJ 106 | Foto

2566

Accident cu 3 mașini implicate pe DJ 106.

Accidentul de circulație s-a petrecut pe DJ 106, în apropiere de intersecția cu DC 45, Hosman. Au fost implicate 3 autoturisme și au rezultat două persoane rănite.

,,Un șofer în vârstă de 29 de ani, la volanul unui autoturism, lovește în spate autoturismul condus regulamentar în fața sa de către un bărbat în vârstă de 67 de ani, din Cisnădie, după care intră în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar din sens opus de către un bărbat în vârstă e 45 de ani, din Brădeni. Pasagerele din ultimul autoturism, de 40, respectiv 70 de ani, vor fi transportate la spital pentru îngrijiri medicale, conștiente” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

SAJ Sibiu a trimis un echipaj de tip C la acest accident in aproprie de localitatea Hosman. De asemenea, ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj SMURD și un echipaj cu autospeciala de salvare și transport victime multiple

,,Echipajul SAJ a acordat îngrijiri medicale la fața locului și a transportat la UPU o femeie de 70 ani cu traumatism de membru inferior și atac de panică” spune Crinu Scridon, Purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Alte două persoane au fost transportate la spital de echipajele SMURD, conștiente și cooperante, cu escoriații și contuzii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here