Acasă Nova TV

O tânără de 29 ani a căzut cu motocicleta pe DN 14 A în zona localității Blăjel

3681
cu mașina într-un cap de pod

O tânără de 29 ani a căzut cu motocicleta pe DN 14 A în zona localității Blăjel.

Accidentul s-a petrecut sâmbătă după-amiază pe DN 14 A. O tânără în vârstă de 29 ani care circula cu motocicleta spre Blăjel, a derapat și a căzut pe partea carosabilă.

,,O motociclistă care se deplasa dinspre Botorca spre Blăjel, într-o curbă la stânga, a derapat și a căzut pe carosabil. Este vorba despre o tânără în vârstă de 29 ani din județul Maramureș, care urmează să fie transportată la spital conștientă” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Tânăra care conducea motocicleta a fost rănită în urma accidentului. Aceasta a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Mediaș.

,,ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD pe DN 14, zona localității Blăjel, unde o motocicletă a derapat într-o curbă și a căzut. Pe motocicleta se afla o femeie de circa 29 de ani care a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la CPU Mediaș, conștientă și politraumatizată” spune Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here