Acasă Revista Presei

City Insurance cu 3 milioane de asigurați RCA intră în insolvență

273
polițele RCA City Insurance insolvență

Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance, cu 3 milioane de asigurați RCA intră în insolvență după ce ASF a decis retragerea autorizației de funcționare și constatarea stării de insolvență a acesteia.

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a respins planul de finanțare pe termen scurt și a planului de redresare pentru compania care va intra, astfel, în faliment. City Insurance era liderul de piață în domeniul asigurărilor RCA.

„… sunt în mod evident neadecvate și nu asigură restabilirea situației financiare a societății și, pe de o parte, solvabilitatea societății este în continuă deteriorare iar, pe de altă parte, societatea se află în incapacitate vădită de plată”, se arată într-un comunicat al ASF, citat de Digi24.

City Insurance oferă polițe RCA cu prețuri mici, sub cele ale concurenței, iar veniturile raportat la daune crează probleme, care se văd în despăgubirile lente și în problemele legate de soluționarea dosarelor de daună.

Articolul precedentTânără de 22 ani din Șeica Mare dispărută de acasă
Articolul următorGuvernul a decis introducerea de restricții pentru nevaccinații anti-COVID | Măsurile intră în vigoare de la incidența de 3 la mie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.