Acasă Nova TV

Accident cu 3 mașini implicate la Copșa Mică | Foto&Video

4086

Accident cu 3 mașini implicate la Copșa Mică.

Joi după-amiază s-a produs un accident de circulație cu 3 mașini implicate la Copșa Mică. Acesta a fost provocat de un tânăr în vârstă de 19 ani din localitate, care a lovit mașina din fața și a proiectat-o în zidul unei case, iar ulterior un alt autoturism care circula din sens opus.

,,Pe DN 14, la Copșa Mică, un autoturism condus spre Mediaș de către un localnic în vârstă de 19 ani, intră în coliziune cu un autoturism condus în fața sa de către un bărbat în vârstă de 43 de ani, tot localnic, pe care îl proiectează într-un imobil, după care virează brusc stânga și lovește un alt autoturism condus dinspre Mediaș de catre un prahovean în vârstă de 45 de ani. Șoferul de 43 de ani este transportat la spital conștient. Polițiștii rutieri desfășoară cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului. Momentan, traficul este blocat total” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu 2 echipaje SMURD și o autospecială de stingere pe DN 14 localitatea Copșa Mică la un accident rutier produs între trei autoturisme.

,,La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale pentru 3 persoane de sex masculin implicate, neîncarcerate și conștiente. Un bărbat de aproximativ 43 de ani a fost transportat la CPU Mediaș cu traumatism coloană” spune Alina Voina Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here