Acasă Sibiu

3 localități din județul Sibiu rămân miercuri fără gaze naturale

806
Schimbarea furnizorului de gaze se face gratuit

3 localități din județul Sibiu rămân miercuri fără gaze naturale.

Serviciul de distribuție a gazelor naturale va fi sistat miercuri, 11 august, în trei localități din județul Sibiu. Pentru a permite realizarea unor lucrări la sistemul național de transport administrat de Transgaz S.A., compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar serviciul de distribuție a gazelor naturale în localitățile Săliște, Sibiel și Vale, miercuri, 11 august, între orele 09.00 – 16.00.

,,Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări” se arată într-un comunicat de presă remis de către Delgaz Grid.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.