Acasă STIL DE VIATA

Pedala pentru numărul de înmatriculare | Șoferul român fentează camera ce identifică plata rovinietei

1522
Pedala pentru numărul de înmatriculare

Șoferul român de TIR a găsit o nouă metodă să scape de plata taxei de utilizare a șoselelor din Europa, pedala pentru numărul de înmatriculare.

Până să fie prins și având dispozitivul instalat în camion, reușea să fenteze camerele de supraveghere care identifică plata rovinietei.

În ciuda ingeniozității, acesta a fost descoperit la un control de personalul Administrației Naţionale Fiscale şi Vamale din Ungaria care a observat ceva suspect la plăcuța de înmatriculare a camionului.

Românul călătorea la volanul camionului său spre Italia, când a fost oprit și verificat. Inspectorii vamali au descoperit că în cabina camionului avea o pedală în plus, cu ajutorul căreia  putea să ascundă numărul de înmatriculare.

Inspectorii NAV au observat că plăcuța cu numărul de înmatriculare era poziționată cu fața în jos, spre asfalt, iar când au verificat-o mai atent au descoperit că de fapt era mobilă. Practic, au văzut uimiți agenții, era acționată cu ajutorul pedalei montată în cabină, în zona pedalelor, în stânga. (sursa: NAV, Alba24)

Articolul precedentVIDEO 2 bretele ale nodului rutier Sebeș care leagă A1 (Sibiu-Deva) și A10 vor fi deschise astăzi
Articolul următorAccident rutier pe Drumul Județean 106 | Coliziune autoturism și un tractor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.