Acasă Sibiu

O localitate din județul Sibiu rămâne vineri fără gaze naturale

201
Delgaz Grid sistează gazul la Alma, Ernea și Șmig

O localitate din județul Sibiu rămâne vineri fără gaze naturale.

Serviciul de distribuție a gazelor naturale va fi sistat vineri, 30 iulie, în localitatea Tălmaciu din județul Sibiu. Pentru a permite companiei Transgaz efectuarea unor lucrări la sistemul de transport al gazelor naturale, Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar serviciul de distribuție a gazelor naturale în localitatea Tălmaciu, vineri, 30 iulie, între orele 08.00 – 17.00.

,,Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări” se arată într-un comunicat de presă remis de către Delgaz-Grid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here