Acasă Sibiu

Motociclist decedat pe DN 7 în județul Sibiu | Vinerea Neagră pe șosele

1447
Motociclist decedat dn 7 județul Sibiu

Un motociclist a decedat vineri după amiaza pe DN 7, la intrarea în localitatea Tălmaciu, județul Sibiu. Evenimentul vine după accidentul grav din Sibiu, în care au murit patru persoane.

Conform poliției rutiere, accidentul s-a petrecut pe Drumul Național 7 la kilometrul 253 +500. La intrarea în Tălmaciu, motociclistul a lovit un ansamblu TIR după care a intrat într-un autoturism. Impactul a dus la decesul imediat al motociclistului.

Polițiștii rutieri desfășoară cercetări în vederea stabilirii dinamicii și cauzelor producerii accidentului. Traficul pe DN 7 se desfășoară ingreunat.

Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu a trimis la fața locului, intrarea in localitatea Talmaciu dinspre Valcea, un echipaj tip B. Acesta a constatat la sosire că, în urma accidentului, mototciclistul, un bărbat de aproximativ 60 ani, era decedat.

ACTUALIZARE: Motociclistul decedat este cetățean străin în vârstă de 70 de ani. În timp ce rula pe direcția Vâlcea-Sibiu a lovit partea stângă spate a semiremorcii TIR-ului, condus în fața sa de către un bărbat în vârstă de 60 ani, din județul Constanța, după care a ricoșat în turismul condus din sens opus de către un tânăr în vârstă de 21 de ani, din județul Vâlcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here