Acasă Nova TV

Medieșeanul care și-a ucis soția pe strada Arinului și-a aflat sentința | Cartierul Moșnei

6261
strada Arinului - sentința

Medieșeanul, în vârstă de 88 de ani, care și-a ucis soția pe data de 8 februarie, în cartierul Moșnei, și-a aflat sentința.

Conform sentinței Tribunalului Sibiu bărbatul a fost condamnat la nouă ani de închisoare. Crima s-a petrecut în dimineața zilei de 8 februarie pe strada Arinului. Cei doi soți s-au certat, iar lucrurile au degenerat. Bărbatul și-a lovit soția cu ranga în cap de mai multe ori, iar apoi i-a tăiat beregata cu un cuțit. Fiul celor doi vârstnici venit la locuința acestora, a făcut descoperirea și a sunat la 112.

În data de 9 iulie bărbatul, Ioan Roșian, a fost condamnat de magistrații Tribunalului Sibiu, la 9 ani de închisoare pentru omor. În urma sentinței bărbatul a făcut apel, iar dosarul se va judeca pe rolul Curții de Apel din Alba Iulia. Odată cu apelul declarat, motivarea instanței din Sibiu a fost făcută publică.

Din motivarea instanței reiese că în ultimul timp, între cei doi bătrâni existau certuri legate de împărțirea casei. În fața instanței bărbatul a declarat că femeia, în ultimii 20 de ani de viață a fost bolnavă, iar el a îngrijit-o zilnic. În noaptea aceea, bărbatul s-a trezit în jurul orei 03.00, pentru a o ajuta pe femeie să se schimbe.

Pe fondul unor discuții aprinse bărbatul s-a enervat că soția era nervoasă și înjura. În acel moment, într-un acces de furie a pus mâna pe o rangă și a lovit-o pe femeie de 3-4 ori în zona capului. Apoi a pus mâna pe un cuțit și i-a tăiat beregata, se arată în motivarea Tribunalului Sibiu. (Sursa: Alba 24)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here