Acasă Sibiu

VIDEO Urmărire în traficul Sibiului | Poliția a încercat să oprească un șofer care a ignorat semnalele echipajului

347
Urmărire în traficul Sibiului

Polițiștii rutieri au recurs la o urmărire în traficul din Sibiu pentru a opri un șofer care a ignorat semnalele echipajului.

Conform unei postări pe pagina de Facebook a fost vorba despre un tânăr de 20 de ani care, după ce a condus pe zebră, fără să acorde prioritate, a ignorat semnalele unui echipaj aflat în spatele său, a lovit o mașină în trecere și a ignorat toate regulile de circulație.

Pe filmarea postată de polițiști se poate observa cum șoferul, urmărit de poliție, trece în viteză pe Calea Dumbrăvii, fără să acorde prioritate altor vehicule.

‘Ajuns din urmă de polițiști, șoferul virează dreapta spre Piața Unirii, însă, realizând că nu mai are unde înainta, în sfârșit oprește. Finalul scurt metrajului: Polițiștii l-au testat cu aparatul alcotest și drug test, ambele teste fiind negative. Șoferul a fost “felicitat” atât cu o modestă amendă în valoare de 3.190 lei, cât și cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă de 180 zile,” scrie Poliția Sibiu pe pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here