Acasă Sibiu

Băut și drogat la volan a fugit de poliție și s-a oprit în gardul unui imobil

662
Medieșean (19) prins la volan cu permis fals

Băut și drogat la volan a fugit de poliție și s-a oprit în gardul unui imobil.

La data de 26 iunie, în jurul orei 02:00, pe DJ 105F, pe Valea Avrigului, polițiștii rutieri au observat un conducător auto care a virat brusc la vederea echipajului de poliție, întorcând autoturismul în direcția opusă.

,,Polițiștii au urmărit autoturismul în cauză pe o distanță de aproximativ 1 km, când conducătorul auto a pierdut controlul direcției de deplasare, a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu gardul din lemn al unui imobil. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere din autoturism, o tânără în vârstă de 21 de ani, din Avrig, care a fost transportată la spital cu răni ușoare.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Avrig. Testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar testarea cu aparatul Drugtest a prezentat un rezultat pozitiv la metamphetamină, însă șoferul a refuzat recoltarea de probe biologice.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv refuz de recoltare a probelor biologice. Cercetările continuă la nivelul Serviciului Rutier Sibiu” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here