Acasă Transilvania Online

VIDEO Autostrada A1 Sibiu – Piteşti mobilizare bună a constructorului Porr din Austria

460
Autostrada A1 Sibiu – Piteşti

Noile imagini filmate din dronă pe şantierul Autostrăzii A1 Sibiu – Piteşti arată o mobilizare bună a constructorului Porr din Austria.

Austriecii lucrează pe cei 13 kilometri dintre Sibiu şi Boiţa, singurul lot în execuţie pe cea mai aşteptată autostradă din România.

O filmare completă a primului lot de pe A1 a fost publicată marţi seară de un pasionat de infrastructură şi surprinde o mobilizare bună atât a drumarilor care lucrează la structuri, cât şi a celor de la terasamente.

Antreprenorul austriac a ajuns la un stadiu fizic de 40%, potrivit rapoartelor Companiei de Drumuri, lotul dintre Sibiu şi Boiţa având toate şansele de deschidere la finalul anului viitor. (economedia.ro)

Am filmat azi lotul 1 al autostrăzii Sibiu-Pitești începând de la joncțiunea cu centura Sibiului și până la Boița. Am constat o mobilizare foarte bună a tuturor celor implicați în construirea acestei autostrăzi, fie ei muncitori de la structuri ori terasamente, dar vă las pe dumneavoastră să vedeți cum stau lucrările,” scrie autorul filmării pe contul de Youtube.

Articolul precedentPlatforma Servicii Online Angajatori pentru comunicarea locurilor de muncă vacante
Articolul următorMinor de 11 ani la plimbare cu tractorul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.