Acasă Sibiu

Accident cu 3 răniți | Sunt implicate o autoutilitară, un microbuz și un autoturism

1277
accident pe dn 14 slimnic

O autoutilitară, un microbuz și un autoturism au fost implicate într-un accident produs pe DJ 106E, între Rod și Tilișca.

Șoferul unei autoutilitare conduse spre Tilișca a intrat în depășirea unui autoturism fără să observe că din sens opus circula un microbuz de marfă, iar în incercarea de a evita coliziunea frontală cu microbuzul a acroșat autoturismul depășit, dar și microbuzul.

,,În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a șoferului autoutilitarei, în vârstă de 20 ani, din Sibiu și a șoferului microbuzului de 48 ani, din Jina. Acești au fost transportați la spital conștienți. Autoturismul a fost condus de un bărbat în vârstă de 64 ani, din Sadu. Polițiștii rutieri sunt la fața locului și efectuează cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor exacte în care s-a produs accidentul” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

ISU Sibiu a intervenit cu două echipaje SMURD, pe DJ 106E , Rod – Tilișca.

,,Echipajele medicale au acordat asistență medicală la fața locului la 3 persoane implicate. Un bărbat, în vârstă de aproximativ 21 de ani și un bărbat, în vârstă de aproximativ 48 de ani, policontuzionați, în stare de conștiență, sunt transportați cu ambulantele SMURD la spitalul județean” spune Cristina Criveanu, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here