Acasă Nova TV

Saci cu găini moarte între Mediaș și Valea Lungă | Apelul Primarului Gheorghe Roman

1696

Saci cu găini moarte între Mediaș și Valea Lungă.

Una sau mai multe persoane necunoscute au aruncat saci cu găini moarte între Mediaș și Valea Lungă. Subiectul a ajuns și în atenția Primarului Gheorghe Roman, care a fost sesizat cu privire la această situația.

Edilul a făcut public acest lucru prin intermediul paginii sale din rețeaua de socializare Facebook, după ce la solicitarea sa, angajații societății ECO-SAL au intervenit și au curățat zona. Prin intermediul mesajului postat online, Gheorghe Roman a lansat și un apel către cei care ar putea deține informații care ar putea duce la identificarea autorilor.

,,Saci cu găini moarte între Mediaș și satul Valea Lungă. Așa au înțeles unii concetățeni de-ai noștri că trebuie să rezolve problema. Pentru a putea să îi prindem și să îi pedepsim așa cum merită pe cei care au făcut acest gest vă îndemn să transmiteți orice informație care considerați că ar putea să ne ajute la Primăria Mediaș sau la Poliția Locală. Am făcut apel la colegii mei de la Ecosal iar pe parcursul zilei de astăzi zona a fost curățată. Le mulțumesc pentru promptitudine!” a scris Gheorghe Roman.

Articolul precedentMEDIAȘ 120 | Cum a fost la Noaptea Muzeelor 2021
Articolul următorMuniție neexplodată găsită pe Valea Avrigului | Foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.