Acasă Nova TV

Primarul Gheorghe Roman întâlnire cu Premierul Florin Cîțu la Sibiu

706

Primarul Gheorghe Roman întâlnire cu Premierul Florin Cîțu la Sibiu.

Premierul Florin Cîțu se va afla sâmbătă la Sibiu alături de Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Raluca Turcan. Aceștia vor participa la o întâlnire cu reprezentanții mediului de afaceri din județul Sibiu. Aceasta va avea drept teme principale de dialog măsurile de susținere post-pandemie  a companiilor,  de încurajare  a investițiilor precum și de consolidare a parteneriatului stat/mediul de afaceri. Primarul Mediașului, Gheorghe Roman, va participa la întâlnirea cu Premierul Florin Cîțu.

Întâlnirea cu reprezentanții mediului de afaceri se va desfășura la sediul Consiliului Județean Sibiu. Programul zilei de sâmbătă va cuprinde și o vizită la Spitalul Județean Sibiu.

Conform organizatorilor, pe agenda vizitei la Sibiu a Primului ministru al României se mai află întâlniri cu reprezentanții Clubului Economic German din Sibiu, cu echipa de conducere a Teatrului Național Radu Stanca și cu reprezentanții cultelor religioase pe tema încurajării vaccinării. Aceasta din urmă va avea loc la Biblioteca ASTRA, corpul vechi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here