Acasă Sibiu

Poliția solicită sprijin pentru identificarea autorului unui furt

1891

Poliția solicită sprijin pentru identificarea autorului unui furt.

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării unei persoane bănuite de săvârșirea unei infracțiuni furt, faptă comisă pe bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu.

La data de 6 mai, o femeie a sesizat Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că la aceeași dată, în jurul orei 13:40, în timp ce se afla pe bulevard Mihai Viteazu din municipiul Sibiu, un bărbat i-ar fi sustras din mână telefonul mobil.

În urma plângerii depuse de persoana vătămată, la nivelul Secției numărul Poliție Urbană Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de furt. Imaginile de pe camerele de supraveghere instalate într-un mijloc de transport în comun surprind persoana bănuită de săvârșirea faptei. Până în prezent, persoana în cauză nu a fost identificată.

Cetățenii care pot oferi informaţii cu privire la această persoană sunt rugați să contacteze telefonic Secția numărul 1 Poliție Urbană Sibiu, pe numărul de telefon 0269/212260.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here